Мені 57 років і я позбулася 12 кг зайвої ваги, набряків і болів в суглобах, випиваючи всього 1 стакан цього напою! Ділюся рецептом …

Ожиріння і зайва вага є одними з найбільш поширених проблем зі здоров’ям у наші дні.

З екранів телевізорів і гасел на білбордах всі буквально кричать про те, що худнути легко, та й привести себе в форму – просто в будь-якому віці, варто тільки захотіти.

Але на тривалі фізичні вправи в залі потрібен час і кошти. Часто не вистачає то одного, то іншого. Рідко хто озвучує таку потрібну фразу: «Худнути можна вдома».

В Інтернеті можна підшукати потрібні тренування, а на сайті «Отож» – поради з правильного харчування. На додаток до цього наша редакція також вирішила запропонувати вам приготувати диво-напій, який сприяє зниженню ваги. Він не просто допомагає позбутися зайвих кілограмів, але і збагачує організм такими необхідними вам вітамінами.

В Інтернеті можна підшукати потрібне тренування, а на сайті «Отож» – поради по правильному харчуванню. На додаток до цього наша редакція також вирішила запропонувати вам приготувати диво-напій, який сприяє зниженню ваги. Він не просто допомагає позбутися від кілограмів, але і збагачує організм такими необхідними вітамінами.

Як приготувати напій

 Знадобиться всього 4 інгредієнти, так що не потрібно нічого незвичайного або дорогого. Дотримуйтесь інструкцій, пийте лимонну «бомбу» щодня і спостерігайте за змінами на вагах.

Знадобиться всього 4 інгредієнти, нічого незвичайного або дорогого. Дотримуйтесь інструкцій, пийте лимонну «бомбу» щодня і спостерігайте за змінами на вагах.

Складові:

  • 2 лимони
  • 5 зуб. часнику
  • 1 корінь імбиру (2 см)
  • 1 л мінеральної води

Приготування:

1. Розріжте лимони надвоє. Вичавіть сік із плодів.

2. Подрібніть очищені зубчики часнику і свіжий корінь імбиру.

3. Візьміть глибоку ємність. Влийте воду. Додайте шкірки лимонів (які залишилася після приготування соку).

4. Зачекайте, поки маса закипить.

5. Потім додайте імбир і часник. Накрийте каструлю кришкою. Вимкніть вогонь. Нехай суміш настоїться 20 хвилин.

6. Нарешті, процідіть, додайте лимонний сік і помістіть напій в скляний контейнер з кришкою.

Як же використовувати цей напій? Пийте щоранку натщесерце 200 мл рідини, поки не досягнете бажаного результату. За бажанням можна також додавати зовсім небагато меду і листочок м’яти. Вживайте засіб протягом 2 тижнів. Потім почекайте 10 днів і повторіть курс.

Якщо ви страждаєте від високого тиску, використовувати імбир не рекомендується. Якщо напій для вас занадто кислий, розбавляйте його водою. Також рекомендується не переїдати та ходити кожен день пішки мінімум 30 хвилин!

Як працює лимонна «бомба»

Такі доступні інгредієнти дійсно працюють, хоча багато людей часто сумніваються в позитивному результаті саме через простоту приготування засобу. Але лимон прискорює обмін на клітинному рівні, а також досить швидко очищає організм від цілого ряду токсичних речовин. Вітамін С бадьорить, завдяки пектину жири не затримуються у вигляді запасу на талії та внизу живота, а смак лимона втамовує відчуття голоду.

Давно відомо, що імбир прискорює обмін речовин, а значить, ніяких запасів і відкладень у вигляді жиру не відбувається зовсім. Їжа засвоюється швидше, та й шкіра стає здоровішою та еластичнішою. Його я називаю “продуктом вогню”, і з цим важко посперечатися.

Багато додають мед тільки для смаку. Але цей продукт також вважається постачальником енергії. Він спалює навіть той жир, який вже влаштувався на талії та стегнах.

Напій дуже ефективний. Але не варто забувати, що при цьому вам не варто набивати шлунок чим попало. Віддавайте перевагу нежирній і дійсно корисній їжі, і на солодке не налягайте.

Розкажіть про чудо-напій друзям і подругам, які незадоволені своєю вагою. У них є шанс все змінити.

Джерело: Отож

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мені 57 років і я позбулася 12 кг зайвої ваги, набряків і болів в суглобах, випиваючи всього 1 стакан цього напою! Ділюся рецептом …