Надзвичайний стан по всій території України — єдиний шлях до порятунку від коронавірусу

Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко зазначив, щ Україну неминуче чекає введення надзвичайного стану. Надзвичайний стан в Києві, Чернівцях, та Житомирській області мають підготовити українців емоційно.

Жодних походів з будинка в будинок в гості, жодних пікніків та приватних вечірок, жодних гулянь на спортивних площадках. Має бути суровий карантин, по вулицях мають ходити лише лікарі, військові, ті хто забезпечують критичну інфраструктуру.

Розробляється механізм введення талонів на їжу. Талони на пересування транспортом в багатьох містах вводяться вже з 23 березня. Хворі не повинні заходити в аптеку, жодних розрахунків паперовими грішми.

За порушення умов карантину планується вводити штрафи.

Іван Варченко підкреслив, що забезпечення прав та свобод поступиться забезпеченню права на життя. Як свідчить практика Китаю, виявлення та ізолювання захворілих на коронавірус на ранніх стадіях зберігає життя та здоров’я сотням оточуючих, тому ми маємо вибирати, чи блокувати роботу правоохоронних органів, чи відстоювати право на життя громадян. Я вибираю життя!

Ми або зробимо це, або нас чекає ситуація півночі Італії по всій Україні, і перехворіє 80% Українців.

Сьогодні я скуповувався харчами (останній раз робив це тиждень назад), — 50% покупців відвідували супермаркет для купівлі дрібничок – пачки масла, цигарок, явно не брали продукти на кілька днів. При чому більшість із цих людей були пенсіонери – люди, які найбільш уразливі до коронавірусу. Нам потрібно максимально обмежити перебування в людних місцях, витримати суворі заходи обмеження.

Мене обурює відношення вірян (в основному Московського патріархату) до карантину – 22 березняв більшості храмів РПЦ було багатолюдно, шановні, схаменіться!, помоліться вдома перед іконою, почитайте Біблію, не спішіть до Бога, він вас завжди прийме!

Багато заробітчан, студентів, які повертаються із-за кордону, та які не дотримувались умов карантину в іноземних країнах продовжують деструктивну поведінку в Україні, а потім ще й ображаються на односельців та сусідів, які роблять зауваження.

Шановні, чому ви не залишились в Польщі, Італії, Іспанії, якщо коронавірус вам не страшний? Поважайте себе та оточуючих, або просто оточуючих.

Нам вже поляки відкрито пророкують трагедію, і це не жарти.

Підтримайте наших лікарів, підтримайте нашу державу, на карантині залишайтесь вдома, усім 36.6!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Надзвичайний стан по всій території України — єдиний шлях до порятунку від коронавірусу