“Зробіть щось, благаю вас! Він сказав, що у вас є пів години, ви повинні сказати Зеленському щоб він сьогодні ж взяв і…”

Жінка просила звернутись до президента.

Із журналістами зв’язалася заручниця Руслана, яка наразі перебуває в автобусі з терористом. Жінка говорила про те, що їм дали пів години, аби влада виконала вимоги терориста. Також жінка просила, аби журналісти вимагали відеозвернення від Зеленського. Про це інформує Перший.

Нагадаємо, це другий дзвінок в редакції з автобуса в центрі Луцька. Жінка, яка там перебуває, сама сконтактувала з журналістами видання. Очевидно, робить це на прохання чоловіка, який утримує заручників.

Передаємо цю розмову дослівно.

Лучанка: Що йому важко зробити відео, просто зробити відео? Настільки важко? Просто зробити відео тим всім придуркам. Шевчук і ті всі? Нам передзвонили і сказали, що вони не можуть. Пів години дали. Вже менше осталося.

Журналіст: Півгодини, а далі що?

Лучанка: Ви пишіть до нього напряму. Чи що? Піднімайте якось.

Журналіст: Ми висвітлюємо все на своїх ресурсах.

Лучанка: Що не можна знайти Зеленського, що він ховається?

Журналіст: В Луцьку є міністр…

Лучанка: Вони передзвонили, якийсь Женя передзвонив, що він не буде робити вимоги.

Журналіст: Як ви себе почуваєте? Все добре?

Лучанка: (пауза) …Да. Тільки дрон, зараз буде граната зриватися, зараз буде граната.

(шурхіт, лунає вибух)

Журналіст: Руслана, все добре?

Лучанка: Роблять з нього слабого. Щоб він був слабим. Він каже, що він не лежав в лікарні. Понаписували Бог зна шо, а він сердиться через це.

Журналіст: Вже спростували інформацію про психлікарню.

Лучанка: Нащо вони його нервують? Пишіть. Ну пишіть. Підніміть же того Зеленського. І того Авакова, сраки свої хай піднімуть.

Журналіст: Він хоче саме Зеленського?

Лучанка: Шевчук. Зеленський, щоб першим звернення виклав. Там нескладні вимоги. І сказати, щоб подивилися фільм. Це важко? Вже не хочу навіть говорити ні з ким. Скільки ми можемо вас просити?

(жіночим голосом збоку хтось гукає “Давайте скоріше! Давайте, будь ласка, скоріше! У всіх діти! Вдома чекають!”).

Лучанка: Сьома година! Вони за сім годин не можуть шевельнутися? Хай зробиться до нього відеозвернення.

Журналіст: Всі ваші вимоги друкують.

Лучанка: Це мало. Це треба дзвонити, щоб вже. Щоб сталося за хвилину. На його сторінці хай зробить це відео, це 5 хвилин часу займе! 5 хвилин – і спасти стільки людей! Там внизу є, що має сказати Зеленський. Все є. Все я перекинула. Більше нічого він не просить.

Журналіст: У вас є вода?

Лучанка: Давайте. Ворушіться.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Зробіть щось, благаю вас! Він сказав, що у вас є пів години, ви повинні сказати Зеленському щоб він сьогодні ж взяв і…”