Нарешті почав діяти! Саакашвілі “вжарив” по повній і в свято обрадував всю Україну: тепер розпочнеться нова віха в історії країни

Колишній президент Грузії, глава Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїл Саакашвілі розповів, що Нацрада реформ запропонує Президенту Володимиру Зеленському та уряду.

Про це він написав у Facebook.

“Не завжди вистачає часу детально розповідати, над чим працює наш Офіс. Але вже зовсім скоро відбудеться засідання Нацради реформ, на якій ми запропонуємо Президенту, Голові ВРУ, прем’єру та міністрам:

– інституційно змінити митницю;– замінити податок на прибуток податком на виведений капітал;– перезавантажити процес масштабної приватизації;– повернути незаконно виведені активи через новий формат угод зі слідством.

Законопроекти готові, вперед”, – написав він.

Зразу стає зрозумілим, що він налаштований серйозно. Готовий йти до змін. Тільки послухайте ось цю заяву. Чиста правда у кількох словах.

Офіс реформ, який очолює Міхеіл Саакашвілі, тісно взаємодіє із Кабінетом міністрів у своїй діяльності і найближчим часом громадськість зможе побачити результат цієї співпраці. Зокрема, голова Виконавчого комітету реформ разом зі своїми колегами відвідує засідання уряду й пропонує і розробляє різноманітні зміни в країні.

Шмигаль каже, що уряд регулярно запрошує Саакашвілі та представників Офісу реформ на наради Кабміну, на яких обговорюють різні реформи.

“Починаючи від реформи Державної архітектурно-будівельної інспекції до тих нарад, які ми проводимо по можливій реформі митниці, податкової служби, інших реформ, які є в нас в країні… Плюс проведення реформ – також в робочому порядку в нас все відбувається, без жодних інтриг, без жодних якихось підкилимних речей, дуже прозора і чітка робота. Навіть, чесно кажучи, в певні моменти я отримую задоволення від того діалогу і тих напрацювань, ідей і пропозицій, які в нас є щодо реформ і роботи над цими речами”, – розповів очільник українського уряду.

Також Шмигаль нагадав, що Міхеіл Саакашвілі має досвід у реформуванні країни, який він здобув під час президентства в Грузії. За його словами, Офіс реформ є “частинкою владної команди, яка готує пропозиції, по проведенню і реалізації реформ”.

“Перше – ми взаємодіємо. Я думаю, що ви побачите і результат цієї взаємодії, і ефект від цієї взаємодії… Ми зараз хочемо зробити єдиний інвестиційний орган, щоб не було в Офісі президента одне вікно, в уряді – інше, парламент – по третьому.

Ми хочемо об’єднати Invest in Ukraine, зовсім оновити його роботу, зробити його дуже повноцінним і дуже дієвим, дуже відкритим для інвесторів і працюємо зараз над цим”, – сказав Шмигаль.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нарешті почав діяти! Саакашвілі “вжарив” по повній і в свято обрадував всю Україну: тепер розпочнеться нова віха в історії країни