Тепер все саме найкраще — дітям сеnарlв! А наші українські діти — в ПРОЛЬОТІ (Кадри)

Все краще — дітям СЄПАРІВ. Українські діти — в ПРОЛЬОТІ. (щоб подивитися відео, проскрольте сторінку до кінця)

Нагадаємо, Зеленський ініціює внесення змін до Закону «Про вищу освіту» для максимального спрощення вступу у заклади вищої освіти випускникам шкіл з тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської областей і Криму.

Зміни передбачатимуть, що діти з цих територій матимуть змогу вступати до закладів вищої освіти України без складання ЗНО та матимуть можливість вступити до всіх вишів України, а не за обмеженим окремим списком, як це відбувається зараз.

Окрім того, всі охочі з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей навчатимуться в українських ЗВО безкоштовно, через державне замовлення в межах квот.

Наразі така норма діє лише для випускників з Криму та Севастополя.

«Це – частина нашої державної політики. Ми боремося за молодь на тих територіях, ми хочемо максимально заохотити таких випускників переїжджати в Україну, вступати в наші заклади освіти, навчатися в українській системі освіти», – сказав Володимир Зеленський.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тепер все саме найкраще — дітям сеnарlв! А наші українські діти — в ПРОЛЬОТІ (Кадри)