Тeрмiнoвo! Прихильники Порошенка прoрвaлиcя до Зеленського, злaмaли і завалилися туди: Федина шoкyвaлa всіх

Епопея з Порошенком ще не закінчилася. Стало відомо, що мітингувальники, які виступають за Порошенка, після судового процесу, прорвалися на Банкову.

“Скандують гасла про поганого Зеленського. В принципі, нічого нового. Але так як час вже оплачено, потрібно стояти до кінця. Хто ж знав, що Порошенка так швидко відпустять, – пише телеграм канал “Весті”.

Також за їх інформацією “Колону з мітингувальниками спершу не пускали туди. Але браві бійці не розгубилися і зламали шлагбаум. Чергова перемога. Тепер реванш точно не пройде, – зазначають автори каналу.

Особливо всіх порадувала одіозна Софія Федина, як і перед судом, так після закінчення засідання носила з собою автомобільну шину, начебто, в знак протесту.

Відзначимо, що Люди заповнили майже весь двір ОПУ.

Вони тримають плакати “Стоп реванш” і скандують: “Слуга виходь! Народ прийшов”.

Дуже цікаву деталь помітили журналісти із Клименко – Тайм.

“Акція під Офісом президента триває. Ключовий меседж зрозумілий – Зеленський знищує все, що побудував Порошенко (армія, мова, віра), Зеленський за одне з Путіним.

Дика криза жанру в меседжі на тлі спроби створити картинку для ЗМІ. Сам Порошенко в поході до ОП, до слова, участі не брав, – пишуть вони.

Також журналісти за місця події пишуть, що “Пішов “вогник”. Мабуть, дощ який насувася, змусив запалити фаєри трохи раніше ніж було задумано, щоб не промокли.

Кореспондент розповів, що Софія Федина, звертаючись до учасників мітингу сказала – “вийшло сонце, значить з нами бог”. І відразу після цих слів пішов дощ. Сподіваємося, натяк зрозумілий, – пишуть вони.

“У Порошенко помер батько. У той же день Венедіктова направила звернення до суду з проханням перенести розгляд справи (хоч це і не входить в її повноваження). Але у Порошенко був уже свій план. Похорон батька він переніс на п’ятницю, а в четвер з’явився в суд.

В таких обставинах прокуратура була змушена змінити взяття під варту на особисті зобов’язання, а суд, як і передбачалося, перенесли на іншу дату, – пише головний редактор “Страни” Ігор Гужва.

За його словами, сама підозра Порошенку – це був вимушений хід Венедиктової, до якої накопичилося занадто багато претензій на тему чому досі «Порошенко не сидить».

Венедіктова взагалі налаштувала проти себе досить багато людей в Офісі президента і в якийсь момент зрозуміла, що якщо і далі нічого не робити, то виникне зрозуміла перспектива відправитися по шляху Рябошапки.

Далі він запевнив, що саме тому вона взяла кримінальну справу, яку, як їй мабуть сказали в ДБР. Вона була найбільш повно опрацьованою з точки зору доказової бази (по Семочко). Але вона ж і виявилася однієюз найбільш «дріб’язкових» за значимістю з точки зору громадськості – якісь процедурні порушення при призначенні одного з чиновників. Однак це, мабуть, Венедіктову не збентежило.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тeрмiнoвo! Прихильники Порошенка прoрвaлиcя до Зеленського, злaмaли і завалилися туди: Федина шoкyвaлa всіх