І тут Пyтiнa просто підкoсило від злoсті… Сьогодні Україна пішла на історичний крок. ВЖЕ ОФІЦІЙНО

Українська держава на офіційному рівні підтвердив курс вступу в Північноатлантичний Альянс. Більш того, вже відомо про підготовлену військовій базі для приєднання до партнерства розширених можливостей НАТО. Про це більш детально розповіли ЗМІ, посилаючись на повідомлення прес-служби уряду. З такого роду заявою виступив віце-прем’єр-міністр з питань євроінтеграції України Вадим Пристайко.

Колишній глава МЗС України зазначив, що наша країна вже готова до тіснішої інтеграції з НАТО, що пов’язане зі збільшенням сумісності стандартів армії Української держави з параметрами членів Північноатлантичного Альянсу. Цитата з заяви Пристайко: «Якщо дивитися з військової точки зору, що наша країна готова приєднатися до програми розширених можливостей, яка збільшить сумісність військових України з підрозділами держав – членів НАТО.

Залишається тільки певне «домашнє завдання» на даному напрямку. Але робота дуже добре спланована. Її дуже добре розуміють представники сектора безпеки і оборони української держави, як і їх партнери в НАТО. З політичної точки зору ми також спостерігаємо формування консенсусу щодо запрошення України до даного формату найближчих партнерів Альянсу ».

Вадим Пристайко підкреслив, що Україна продовжує активно прагнути до повноцінного входження до складу Євросоюзу і НАТО, що є зафіксовано в Конституції нашої країни.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

І тут Пyтiнa просто підкoсило від злoсті… Сьогодні Україна пішла на історичний крок. ВЖЕ ОФІЦІЙНО