Прихильниця Порошенка накинулася на сім’ю Зеленського: Такої зухвалості Україна ще не бачила

Прихильниця олігарха Порошенко Олена Самбул, відома під кличкою Маруся Звіробій, висловилася про сім’ю президента України Володимира Зеленського після того, як стало відомо про зараження його дружини коронавірусом

Відповідний пост вона розмістила у себе в Telegram-каналі.

Так, одіозна «ветеранша», яка вже проходить як підозрювана у кримінальній справі за погрозу на адресу президента, пригрозила, що Зеленського «підвісять за ноги», як це «зробили з царською сім’єю», і порадила йому якомога швидше їхати до Ізраїлю.

Крім того, Звіробій звинуватила Зеленського в тому, що він «знущається над рідними і дітьми Андрія Антоненко, Юлії Кузьменко та ветеранів Грищенко».

«Цікаво, вимога активістки Марусі Звіробій до президента Зеленському« уй @ бувати в Ізраїль, поки вас як царську сім’ю за ноги не повісили »- це антисемітизм чи розпалювання міжнаціональної ворожнечі?», – прокоментував цю заяву глава Українського єврейського комітету Едуард Долинський.

Українці в соц.сетях шоковані таким висловлюванням

«Мда … Елітні війська Порошенко» – зазначив користувач Сергій Вайда

«Фу. Як же протвно. Відморожене і до божевілля нахабне меншість подає голос. Так так подає, що у більшості українців це викликає огиду на природному рівні »- зазначила Ганна Логойда.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Прихильниця Порошенка накинулася на сім’ю Зеленського: Такої зухвалості Україна ще не бачила