Зеленський самоусувається від виконання обов‘язків. Самоусувається від відповідальності, — Смолій

Зеленський самоусувається від виконання обов‘язків. Самоусувається від відповідальності.

Влада настільки напартачила, що вже не в силі зупинити руйнівні процеси в країні. Запущена цілковита спіраль розвалу економіки, міжнародної політики, а головне — запущені процеси повноцінного реваншу та повернення до влади п‘ятої колони Кремля.

Репресії проти опозиції, активістів, військових, волонтерів також виходять на новий рівень. Тепер це фактично державна політика.

І це всі «досягнення». Проїхавшись Україною, зробивши кілька пострілів з лука, поївши в ресторанах, прокатавшись на кількох десятках машинах в кортежі Зеленський і його офіс побачили реальну картину. Рейтинги в піке. Масово розчаровані виборці, що вже не сприймають тонни брехні та популізму.

Про «турбораду», яка запорола все що тільки можна годій говорити.

Єдиний вихід з ситуації — іти на карантин. Ізольовуватися. Відправляти до Франції/Німеччини «єрмаків» і садити по тюрмах інакодумців.

Але навіть це підле шоу вже не зіграє. За рік потрібно було працювати і показувати результат. Не змінювати міністрів як рукавички, а діяти. Пройшло вже 4 рази по сто днів. А жодної реальної обіцянки не виконано.

Тому, падіння рейтингів, вислизання влади з рук, хаотизація країни та подальше зростання впливу Кремля є неминучим.

В Москві плескають в долоні. Влада в Україні сама робить все задля повноцінного повернення України в ареал впливу імперії зла.

Андрій Смолій

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Зеленський самоусувається від виконання обов‘язків. Самоусувається від відповідальності, — Смолій