Арешт Порошенка: Генпрокурор України зробила екстренну заяву по олігарху і експрезиденту. Відео

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова виступила зі зверненням з приводу штурму свого кабінету з боку підозрюваного Порошенко і його свити. Вона заявила про тиск з боку підозрюваного і членів «Європейської солідарності».

Відеозапис звернення розміщена на сайті Офісу. повідомляє ALL.TV

За словами Венедиктової, після відмови отримувати документи Порошенко разом з колегами по фракції, адвокатами і охоронцями з’явився в приміщенні Офісу генерального прокурора – під приводом невідкладного прийому з розслідування декількох кримінальних проваджень.

«Парламентарії просто увірвалися в мій кабінет, пошкодивши речі працівникам охорони. Ви думаєте, ми обговорювали проблеми їх виборців або народні депутати представляли інтереси народу? Зовсім ні: вони прийшли з іншою метою. Хоча будь-які пропозиції, вказівки і вимоги народного депутата щодо досудового слідства неправомірні. Тому неправомірним є і тиск на генерального прокурора з вимогою повторно повідомити про підозру, що фактично означає повторне вчинення процесуальної дії, яке вже було виконано в присутності адвокатів депутата в приміщенні ГБР », – сказала Венедиктова.

На її думку, розслідування дій Порошенко не є політичним.

«Це справа не є політичною. Йдеться про виконання вимог закону, перед яким усі рівні, повазі до державних інституцій та верховенства права », – зазначила генеральний прокурор

Вчора Петро Порошенко штурмував кабінет Генерального прокурора.

З російськими матами і російською мовою він увірвався в кабінет з надією на те, що нібито хтось його злякається.

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова вказала підозрюваному на двері, в іншому випадку його викине з будівлі спецназ.

Нагадаємо, вчора олігарха Петра Порошенка було вручено підозра.

Також олігарх фігурує ще в 22 кримінальних справах. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Арешт Порошенка: Генпрокурор України зробила екстренну заяву по олігарху і експрезиденту. Відео