РФ терміново почала нову «операцію», українців попередили про захоплення області: «до 24 червня завершити…»

Російські окупанти можуть напасти на Херсонську область, щоб утворити ще одну незаконну «республіку»

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній постійний представник президента України в Криму Борис Бабін, передає Politeka.net.

Він посилається на джерела в Перекопі, які пишуть про тривожних планах окупантів в Криму. За їх даними, сампровозглашенное «керівництво» півострова збирає сили для прориву на материкову частину України.

«Максимальні зусилля окупаційної влади терміново направлені на розчистку русла Північно-Кримського каналу. Виконавцям поставлено завдання завершити підготовку каналу до параду 24 червня. Щось мені підказує що сам парад в руслі проводити не будуть, а може бути щось інше», — зазначив Борис Бабін.

За словами колишнього речника, Росія націлилася на Херсонську область, хоча поки ніякої агресії не виявляє. Він навіть назвав, які райони знаходяться під загрозою:

«До особливого уваги патріотів Херсонщини, першочергово Каланчацького, Чаплинського, Генічеського, Новотроїцького районів. Буде дуже спекотне літо, і крім нас самих ми нікому не потрібні. І якщо почнеться «гуманітарна евакуація» та «розведення військ», то слід мати при собі і родині все цінне і важливе»,

Борис Бабин припустив, що Херсонська область ризикує повторити долю Донбасу і стати самопроголошеної «ХНР». А коли окупанти захоплять регіон, «буде повна зачистка» незгодних українців, а також з’являться кишенькові «органи» самоврядування.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

РФ терміново почала нову «операцію», українців попередили про захоплення області: «до 24 червня завершити…»