Я до останнього відтягував, але мушу таки вам признатися: Зеленський розповів правду про кoрoнaвlрyс в Україні

Президент України Володимир Зеленський зробив екстрене звернення до громадян через коронавірус.

За словами Президента, хвороба і епідемія нікуди не зникли і навпаки, ситуація тільки погіршується.

Коронавірус нікуди не зник, в Україні як і раніше кожен день від COVID-19 вмирають люди, тому не можна забувати про необхідність носіння захисних масок і соціального дистанціювання.

Про це заявив президент Володимир Зеленський на нараді уряду 8 червня, передає Офіс президента.

Відзначається, що уряд стурбований зростанням кількості хворих і масовим недотриманням правил карантину після його пом’якшення.

«Ослаблення карантину врятує економіку, але не забувайте, що коронавірус нікуди не зник, і від нього треба і далі рятувати життя. Жорсткий карантин був недаремним, впевнений, що він врятував багато життів. Проте як і раніше щодня у нас вмирають люди від коронавірусних ускладнень. Ми не хотіли б знову повертатися в такі жорсткі рамки. Тому тримаємо руку на пульсі щодо розвитку подій і нагадуємо людям, що правила соціального дистанціювання і масочного режиму повинні діяти », – зазначив Зеленський.

Його підтримав прем’єр-міністр Денис Шмигаль, зазначивши, що люди повинні бути свідомими, оскільки загроза епідемії залишається.

  • За минулу добу захворіли коронавирусной інфекцією COVID-19 463 чоловік (добою раніше – 485), 141 пацієнт одужав (добою раніше -242), дев’ять померли (добою раніше – 11).
  • В Україні протягом останніх днів фіксується збільшення кількості захворювань коронавирусной інфекцією COVID-19 через ігнорування людьми рекомендацій щодо дотримання карантину, в тому числі при користуванні громадським транспортом.

Станом на 9 червня коронавірусів захворіли ще 726 осіб і ця цифра постійно зростає.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я до останнього відтягував, але мушу таки вам признатися: Зеленський розповів правду про кoрoнaвlрyс в Україні