Вам це не говорять боячись народного гніву: Гордон розкрив план повернення Донецька і Луганська до складу України (Відео)

Український журналіст Дмитро Гордон заявив про те, що Україна має серйозні шанси на повернення окупованих Донецької і Луганської областей. Більш того, такі гарантії також підкріплюються впевненою можливістю вступу країни в НАТО.

Однак Росія, в свою чергу, всіма силами буде опиратися бажанню України відновити свої територіальні кордони і стати членом Альянсу.

Про це він розповів в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Росія категорично не згодна з тим, щоб Україна стала членом НАТО, побоюючись Альянсу у своїх кордонів. Я думаю, Україні дуже потрібно зближуватися з НАТО, і рано чи пізно ми доб’ємося своєї стратегічної мети », – стверджує журналіст.

Далі він розповів, що в адміністрації Трампа йдуть дискусії з приводу вирішення конфлікту Росії та України, активно обговорюються питання анексованого Криму та окупованого Донбасу.

«Зараз в кулуарах американської адміністрації йде розробка різних сценаріїв для припинення російсько-українського конфлікту. Один з варіантів: Крим залишається Росії, Донбас повертається до складу України, межі відновлюються, Україна припиняє свої претензії по Криму, і далі момент … і тоді, за наполяганням американців, Україна стає членом НАТО. І тут Росія стопорить це все. Загалом, Росія буде стояти на смерть, щоб Україна не стала членом НАТО. Однак Україна не має ніяких інших шансів, крім як стати членом Північноатлантичного альянсу, інакше наша країна завжди буде об’єктом нападок Російської Федерації », – додав Гордон.

Також Дмитро Гордон вважає, що Путін всіма силами буде триматися за захоплений Крим, оскільки в разі деокупацію півострова, російський президент стане фактично «політичним трупом». «За життя Путіна немає ніяких варіантів догляду Росії з Криму. Це потрібно чесно визнати. Я не уявляю, як Росія, за життя Путіна, може піти з Криму. Це буде означати політичну смерть Путіна. Тому що російське суспільство відразу ж йому скаже: «Що ж ти нас загнав у санкції? Ми тут тобі кричали: «Ура, Крим – наш!», «Ти наш улюблений вождь», «І тепер ти нас зрадив? Так це втеча! ». Таким чином, він буде чіплятися всіма силами за анексувати півострів. Що буде після відходу Путіна з влади або його фізичної смерті? Це вже друге питання », – підкреслив він.

Зверніть увагу на той факт, як нова адміністрація Дональда Трампа, за перемогу якого нещодавно піднімала келихи вся імперіалістична частина Росії, відверто знущається над Кремлем. Зрозуміло, анексію Криму Російською Федерацією визнавати ніхто не має наміру, адже не випадково Кремлю пропонують нібито відмову України від Криму за умови, що Україна стане членом НАТО.

Безумовно, в Білому домі і на Банковій чудово усвідомлюють, що ні Київ, ні Вашингтон, ніколи не підуть на такий крок. Для Росії ця пропозиція на кшталт політичного вбивства, адже в такому випадку росіяни, вже програвши України, будуть трястися і терпіти присутність НАТО у себе під боком. Якщо Україна стане членом НАТО, то це буде означати геополітичну смерть Росії і путінського режиму.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вам це не говорять боячись народного гніву: Гордон розкрив план повернення Донецька і Луганська до складу України (Відео)