У Києві на Оболонській набережній дитину завалило піском

На столичній Оболонській набережній 6 червня маленьку дівчинку засипало горою піску. 10-річна дитина кілька хвилин була під

У Харківській області піском присипало трьох малих дітей — дівчинка задихнулася завалом, але її вдалося врятувати.

Про це повідомила журналістка Дар’я Вершиленко у Facebook.

Інцидент стався, коли діти гралися у піску. Вони рили траншею, коли раптово дівчинка провалилася і її почало засипати піском. 

Свідки розповідають, що спочатку дитину намагалася врятувати матір.

Але їй не вдалося і тоді вона почала кликати на допомогу. Врятували дитину троє небайдужих чоловіків. Дитина, кажуть очевидці, під завалами піску пробувала кілька хвилин. Коли її дістали, вона була синя.

За словами свідків, на дівчинку випало 1,5 м піску. Нині її оглядають лікарі. Серйозних травм вдалося уникнути, але дівчинка скаржиться на біль у спині.

Як повідомлялося раніше, на околиці Золочева Харківської області 6 травня в кар’єрі піском присипало трьох дітей — 5, 8 та 9 років. Батьки були поруч, і коли кар’єр обвалився, встигли швидко витягнути двох своїх дітей, які практично не постраждали, а от сестру знайшли лише через 20 хвилин.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Києві на Оболонській набережній дитину завалило піском