Мер Києва Кличко послав Порошенка! Віталій емоційно відповів п’ятому президенту. Такого ніхто не чекав

Мер Києва Віталій Кличко відмовився від пропозиції п’ятого президента Петра Порошенка балотуватися на майбутніх місцевих виборах від “Європейської солідарності”.

Про це написав Кличко у Facebook.

“Я почитав у ЗМІ заяву партії “Європейська солідарність” про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили “УДАР”, яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії “УДАР Віталія Кличка”, – йдеться у дописі.

Кличко також розповів, що поведе команду “УДАРУ” на місцеві вибори, зокрема – в Київраду.

Проте він додав, що готовий співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть “за правилами та порядно”.

Я почитав у ЗМІ заяву партії «Європейська солідарність» про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва….

Gepostet von Віталій Кличко am Freitag, 5. Juni 2020

Додамо, що на це уже відреагував нардеп Ігор Мосійчук.

“Кличко послав Порошенка.Схоже дійшло, що у Відні в 2014 за чашкою чаю його жорстко намахали.Під небом Аустерліца!”, – написав він у своєму Телеграм-каналі.

Раніше, партія “Європейська солідарність” звернулася до Кличка із пропозицією очолити список кандидатів до Київради від “ЄС”.

Нагадаємо, Віталій Кличко повторно переміг на виборах восени 2015 року: вибори проходили у два тури – в жовтні й у листопаді. Наступні місцеві вибори в Києві мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мер Києва Кличко послав Порошенка! Віталій емоційно відповів п’ятому президенту. Такого ніхто не чекав