Депyтата та вoєнкома який став долаpовим мільйонеpом під час війни, відпpавили на фpонт – Одеський обласний ТЦК

Воєнкома Смирнова з міста Южне, якого підозрюють у хабарництві у великих розмірах (став доларовим мільйонером під час війни), відправили на фронт – Одеський обласний ТЦК

“Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією. Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження” – йдеться в повідомленні.

Пряма мова:

Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що «депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й «пригрів» у ТЦК двох своїх соратників».

Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою.

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією.

Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

Джерело

Депyтата та вoєнкома який став долаpовим мільйонеpом під час війни, відпpавили на фpонт – Одеський обласний ТЦК