росíянuна якuй на пляжí в Турцíї хвастався yбuвствамu yкраїнцíв, наздоrнала жостока pозnлата. Вíдео

Роsіянuна, якuй на пляжі в Туреччuні встуnuв у конфлікт із жінкамu з Українu, вuселuлu з готелю та відnравuлu до nоліції. Громадянuн РФ ображав українок та вuхвалявся, що нібuто сам вбuвав українців на Вíйнí.

Конфлікт розпочався з того, що росіянин нахабно викинув речі українок із шезлонга та влігся на їхньому місці. Однак невдовзі опісля словесної перепалки туриста із Росії наздогнала відплата і тепер він у Туреччині дає свідчення у поліції, повідомили у Telegram-каналі “АНДРІЮК ONLINE“.

Як повідомлялося раніше, українки відпочивали на одному з турецьких пляжів і в якийсь момент відійшли, лишивши свої речі на шезлонгах. Проте коли вони повернулися, то їхні речі були розкидані на землі, а на один із шезлонгів нахабно влігся росіянин.

У відповідь на обурення українок турист із Росії почав їх ображати та хизуватися тим, скільки українців вбили окупанти. Загарбник почав принижувати всю українську націю та хвалитися тим, як Російська Федерація у 21 столітті анексує чужі території. Окрім того, він заявив, що особисто воював проти України на Донбасі та вбивав українців.

Проте навіть у Туреччині загарбника наздогнала відплата за його дії та неадекватну нахабну поведінку.

Нагадаємо, на Балі турист із Росії роздягнувся на священній горі й похвалився в мережі пікантним фото. Блогер сфотографувався з оголеною п’ятою точкою на священній горі Агунг, тим самим образивши місцевих жителів. Тепер росіянин скаржиться на погрози на свою адресу.

Як стало відомо пізніше, блогера Юрія Чилікіна вирішили депортувати з Балі через “голе” фото на тлі священної гори-вулкану Агунг. Однак спочатку місцева влада змусила його пройти церемонію підношення богам, щоб утихомирити їхній гнів.

росíянuна якuй на пляжí в Турцíї хвастався yбuвствамu yкраїнцíв, наздоrнала жостока pозnлата. Вíдео