Українець : “У нас що, мобíлíзація лuше для бíднuх??.. Пора вже знятu “броні” з МВС, nрокуратурu, держслужбовцíв та деnутатíв…

Андрій Маршал
·
Чи є у Вас відчуття, що мобілізація проводиться не в тих місцях і не тих громадян?

Київ. 491 день війни.

1. Територіальні сервісні центри МВС (ТСЦ) просто забиті як відвідувачами так і адміністраторами ТСЦ МВС: здоровими вгодованими розовощокими мужиками.
VW, лексуси і мерседеси оформляються потоком, посередники з адміністраторами мурчать та заносять документи пачками, гарні номера за $$ відкладаються, vip-персони та позвоночні без черги в кабінеті начальника ТСЦ МВС обслуговуються…

2. Митниця… Просто забито здоровенними розовощокими мужиками з 2-3 ступінню ожиріння. Тут цілі клани та династії митників! Без “стимулятора”  вантаж 2-й місяць не розмитнюється… До всього чіпляються, керівника в прийомний час на місці ніколи не має.. Інспектор біля входу пригає в нову АУДІ Q7 та кидає либлячись: “Бесплатно даже птички не поют! Думай-ТЕЕЕ” (с)

3. Найкращі ресторани Києва після обіду забиті відвідувачами. Вільний столик – лише замовляти треба або чекати поки звільниться. Публіка постійна, заможна і вишукана. Під рестораном люксові дорогі авто і КА і АН і ВТ… Вільного паркомісця в кварталі годі шукати.

4. В фітнес-центрах та спортзалах Києва – АНШЛАГ! Зайшов ввечорі – все качками та фітоняшами забито, вільного тренажера немає! Питаю:
– А коли вільніше?
– Та зранку можливо.. Але з обіду і до ночі вже АНШЛАГ!
А в залі море накачених здоровенних хлопців з біцепсами як у шварца… Плюс тренера! Тут систЕЕЕм…:))
А по селах та біля метро военкоми ловлять і грузять в буси алкашів, безробітних, наркоманів та випадкових чахлих приїзжих….

+ Верховна рада скасувала право на відстрочку чоловікам, які мають родичів з інвалідністю.
 Може час ЗНЯТИ БРОНЬ З МВС, ПРОКУРАТУРИ, держ.службовців і депутатів всіх рівнів та мобілізувати, наприклад, здорових розовощоких адміністраторів з ТСЦ МВС?

(у нас безліч поранених та покалічених воїнів, які без роботи і спокійно їх замінять!)
З митниці? З податкової?

Може час военкомам ТЦК СП рейдами відпрацьовувати по найкращим ресторанам Києва? Чи по фітнес центрам та спортзалам Києва?
Чи війна і мобілізація у нас лише для касти бідних?

На зображенні може бути: 10 людей, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 3 людини та стіл
На зображенні може бути: 8 людей та текст
На зображенні може бути: 5 людей та освітлення
Українець : “У нас що, мобíлíзація лuше для бíднuх??.. Пора вже знятu “броні” з МВС, nрокуратурu, держслужбовцíв та деnутатíв…