Іншого виходу немає: Кaрaнтин можуть посилити – тeрмiнoвa заява санлікаря Ляшко, «завтра-післязавтра …»

У Києві можуть посилити карантин через зростання захворюваності китайським вірусом

Про це заявив заступник голови МОЗ, головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, в коментарі  Lb.ua .

Він зазначив, що рішення про «відкат» до попередніх карантинним заходам приймає регіональна комісія, якщо захворюваність зростає на протязі трьох днів.

«У нас буде можливість відкрити ресторани всередині приміщення, але я не впевнений, що їх инцидентность дозволить їм відкрити закладу. Потрібно подивитися їх динаміку, що буде завтра-післязавтра (5-6 червня – Ред.) », – зазначив головний санлікар.

Відзначимо, за минулу добу, 3 червня, в Україні зафіксовано 588 нових випадків захворювання китайським вірусом. Це новий антирекорд, який пов’язаний з тим, що українці нехтують протиепідемічними рекомендацій МОЗ.

Найбільша кількість нових випадків було підтверджено у Львівській області (85) і Києві (77). У КМДА зазначили, що за минулу добу в Києві захворіли 15 медиків.

Таким чином, за станом на 4 червня в Києві захворюваність становила 13,8 на 100 тис. Населення при нормі 12, що дозволяє послабити карантинні обмеження.

Раніше ми повідомляли, що кількома днями раніше в Києві пройшла хвиля протестів власників кафе і ресторанів. Підприємці вимагали під стінами Кабміну відкриття не тільки літніх майданчиків, а й внутрішніх приміщень – адже не у всіх закладах є вуличні тераси.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Іншого виходу немає: Кaрaнтин можуть посилити – тeрмiнoвa заява санлікаря Ляшко, «завтра-післязавтра …»