Це не по-людськи! Захисника, який їхав до родини, силою змусили спати в тамбурі через його “запах” – Укрзалізниця вже відповіла

11 листопада військовослужбовець ЗСУ їхав у відпустку, але провідник змусив його спати в тамбурі, через запах, про це повідомила донька захисника.

Чоловік купив квиток на потяг №731 Дніпро-Київ, але замість подяки провідник відправив військовослужбовця до тамбуру, через те, що від нього «йшов» запах.

«Хочеться запитати в Укрзалізниці, як вони ставляться до цього? Ми думаємо, ви всі не один раз бачили фото і відео з передової, напевне ж там у всіх п’ятизіркові окопи з душовою, ванною і біде?

Війна не пахне фіалками і люксовим парфумом, вона пахне потом, кров’ю і смертю!» – пише користувачка Любов Оліградська.

Що сказали в Укрзалізниці?

“Вчора мали неприємну ситуацію в нашому Інтерсіті з Дніпра, у якій детально розібрались і хочемо розказати.

Військового, який повертався додому, пасажири звинуватили у «поганому запаху» і виставили в тамбур вагона. Фото ми публікувати не будемо з поваги до захисника, але багато хто вже його бачив у Instagram.

Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі.

Висновки наступні:

Негайно організовуємо тренінг для стюардів з дбайливого і уважного ставлення до захисників, бо їм вистачає стресу за межами поїзда;

Звертаємось до пасажирів по терпіння та повагу: від наших захисників не завжди пахне лавандою, але від них пахне сміливістю так, що ворог тікає на інший берег Дніпра.

Якщо схожа ситуація трапиться на ваших очах, ми просимо сповістити про неї негайно — начальникові поїзда, контактному центру або прямо у месенджері — і реагуватимемо блискавично.

Бо на дев’ятому році війни залізничники, які щодня перевозять захисників та їхніх родичів, поранених та біженців, не можуть дозволити будь-якого прояву неповаги на борту українських поїздів.

Це не по-людськи! Захисника, який їхав до родини, силою змусили спати в тамбурі через його “запах” – Укрзалізниця вже відповіла