Киянка: “Моя сестра працює в лікарні. І днями вона затримала диверсантку. Це все сталося вже після понеділкових вибухів по Києву і всій Україні…”

“Моя сестра працює в лікарні. І днями вона затримала диверсантку. Ймовірно диверсантку. І це не жарт. Її відділення знаходиться на одному з високих поверхів, і там є великий балкон. Сестра помітила там дивну жінку.

Жінка була незнайома — не була ані пацієнткою, ані відвідувачкою хворого цього відділення. Тому сестра спитала її, що вона тут робить. Та сказала, що в неї в іншому відділенні лежить брат, а вона прийшла сюди сфотографуватися на фоні прапора.

Тут важливо сказати, що брат, якого вона відвідувала, був у геть іншому корпусі. І поверх, який вона назвала, не співпав. І чому саме тут, цей поверх, цей прапор — це все було дуже дивно.

Сестра та її колеги змусили жінку чекати, поки вони дзвонили у відділення, де ніби лежав іі родич. Її «брат» відмовився підніматись до жінки і щось говорити. Це теж було дивно.

Ще один дивний момент: це все сталося вже після понеділкових вибухів по Києву і всій Україні. Жінка сказала, що нічого про це не знає, а телевізор не дивиться.

У підсумку викликали поліцію. Та перевірила телефон жінки: там серед месенджерів лише Вконтакте, а серед фото – лише будівлі. Словом, жінку повезли у відділок поліції, а її «брат» втік з відділення лікарні.

Тож будьте пильними, як моя сестра)”, – Оксана Коваленко.

Киянка: “Моя сестра працює в лікарні. І днями вона затримала диверсантку. Це все сталося вже після понеділкових вибухів по Києву і всій Україні…”