Щойно! Мінус 12 “yралiв” з окуnантами Усі-“200”. В момент переправи на понтоні відбувся “приліт” від 3СУ. На воді залишились лише бульбашки. Відео

Гола Пристань.Баржа пішла на дно.На баржі 12 автівок “Урал” з особовим складом.Усі-“200”. На поверхні залишились лише бульбашки. (щоб переглянути відео доскролоьте до кінця)

Про це повідомило оперативне командування “Південь”. За інформацією речника, Владислава Назарова, при спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, українці знищили баржу з окупантами та бойовою технікою на борту.

На баржі 12 автівок “Урал” з особовим складом, тепер усі “200”. На поверхні залишились лише бульбашки.

“Схоже, що це не постановка, а в росіян справді потрапили на переправі. Зверніть увагу на нові берці, на яких ще навіть не встигла затертися підошва, ніби тільки видані зі складу. Можливо, це були свіжі сили, які прибули на посилення рашистів на Херсонському напрямку”, – зазначають аналітики розвідувальної спільноти InformNapalm.

Поранений російський військовий став справжнім героєм мемів у Мережі. Одразу після появи відео соціальні мережі заполонили фотожаби із фігурантом дніпровської переправи.

Окупанти намагалися атакувати позиції ЗСУ ударним гелікоптер К-52, але його збили силами протиповітряної оборони. Запаси боєприпасів ворога зменшено ще на один склад в Бериславському районі.

У Військово-повітряних силах ЗСУ показали, як збили російський гелікоптер на Херсонщині. Ракета поцілила у ворожий гвинтокрил, коли той намагався завдати удару по позиціях ЗСУ.

Нагадаємо, сили ЗСУ зруйнували великі переправи на Херсонщині, що унеможливило доставку техніки та зброї окупантам, після того, як було остаточно виведено з ладу Антонівський міст, логістика окупантів спиралась виключно на паромних переправах, проте вона також постійно під вогневою увагою ЗСУ.

Щойно! Мінус 12 “yралiв” з окуnантами Усі-“200”. В момент переправи на понтоні відбувся “приліт” від 3СУ. На воді залишились лише бульбашки. Відео