Я гoвoрив Зеленському, пoтрiбнo пoсaдити мiнiмyм 360 суддів, а потім…, — Саакашвілі (ВІДЕО)

Михайло Саакашвілі в ефірі 112 каналу заявив, що для того щоб в Україні починалися реформи, потрібно відправити за ґрати як мінімум 360 суддів.

«Можна реформувати все до безтями, але поки в країні не буде чесного суду — ЖОДНІ реальні зміни в Україні НЕ відбудуться!

В перші три місяці роботи нашої команди в Грузії ми висунули обвинувачення та посадили 36 суддів! Це був дуже чіткий сигнал іншим: «Суди чесно, або будеш наступним», – і це спрацювало!

В Україні, яка в 10 разів більша за Грузію, потрібно посадити як мінімум 360 суддів!

Потрібно усунути з системи правосуддя усіх тих, хто обслуговує інтереси олігархів та крутить законом на догоду бандитам! Потрібно прибрати з системи усіх Чаусів та навпаки повернути туди тих, хто воював проти системи беззаконня, таких героїчних суддів, як Лариса Цокол та Лариса Гольник, які не побоялися вийти проти цієї гнилої системи сам на сам.

Подивіться на реальні результати роботи прокуратури, СБУ, НАБУ, всіх оцих антикорупційних органів, де ці результати? Вони є? Когось посадили?…

Як би добре не виконували слідчі свою роботу, які б беззаперечні докази не надавали, корумпований суд усе одно зможе перекреслити всю цю роботу своїм вироком. Зараз українські суди захищають не закон і не українських громадян! Зараз суди захищають тих, у кого більше грошей! Хто більше вкрав — той і правий!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я гoвoрив Зеленському, пoтрiбнo пoсaдити мiнiмyм 360 суддів, а потім…, — Саакашвілі (ВІДЕО)