Данілов жoрсткo до чоловіків які бажають втeкти за кордон під час вiйни “Слухайте, ви…”

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував петиції до президента, в яких Володимира Зеленського просять дозволити виїжджати за кордон чоловікам призивного віку, які не мають бойого досвіду чи не придатні до служби в армії.

В ефірі 24 каналу Данілов розкритикував чоловіків, які бажають покинути країну піж час повномасштабної війни.

«Може бути альтернатива — будь ласка, йдіть, допомагайте тим хлопцям, які є на фронті. Роботи в країні дуже-дуже багато. Нема чого ховатися за жіночою юбкою та бігти з країни. Треба допомагати. Не можете воювати, не можете брати в руки зброю — допомагайте в інший спосіб. Знаходьте можливість допомагати. Це несправедливо, коли чоловіки починають бігти з країни під час війни. Я цього не вітаю», — заявив секретар Радбезу.

Він також закликав дотримуватися в цьому контексті Конституції та законів України.

«І вигадувати, що через петицію вас можуть відпускати — послухайте, ну так не можна. Роботи в нашій країні більш ніж достатньо, для фронту. Не можете на фронті — на іншому фронті працюйте. Допомагайте. Навіть якщо ви десь працюєте і сплачуєте податки — це так само велика допомога нашій країні. А ви зараз хочете збігти туди і там влаштуватися на роботу, будете там платити податки? Несправедливо», — каже Данілов.

Данілов жoрсткo до чоловіків які бажають втeкти за кордон під час вiйни “Слухайте, ви…”