Радість переповняє…Пане презuденте, мu дійшлu, – ЗСУ повідомuлu, що вuтіснuлu росіян за Український кордон. Відео

227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ витіснив російських окупантів на ділянку державного кордону між Україною та Росією.

Відповідну інформацію Територіальна оборона Збройних Сил України оприлюднила ввечері 15 травня. Раніше у Міноборони повідомляли про те, що на Харківщині гарно йдуть справи в ЗСУ.

Наші бійці на Харківщині дійшли до кордону
Пане президенте, Верховний Головнокомандувач Збройними силами України, доповідаю: “Сьогодні, 15 квітня (очевидно, бійці обмовились та мовиться про 15 травня – 24 канал) 227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ вийшов на рубіж та кордон, на роздільну смугу з Росією, з країною-окупантом”. Ми дійшли, пане президенте, ми тут,
– сказав боєць тероборони.

Також військовослужбовець додав, що з ними прикордонник, а за спинами бійців знак – 910/1.

Наші бійці витіснили ворога до кордону на Харківщині: дивіться відео

Важливо! Бійці на відео говорять про 15 квітня, проте очевидно, що дата – людська помилка і насправді мається на увазі 15 травня. Адже саме в цей день відповідне відео опублікували на офіційних сторінках нашого війська – тероборони та Міністерства оборони України.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Радість переповняє…Пане презuденте, мu дійшлu, – ЗСУ повідомuлu, що вuтіснuлu росіян за Український кордон. Відео