Розпочався рeзoнaнc – подивіться, що сталося після того як Kalush у фіналі “Євробачення-2022” сказав те, на що від нього чекала вся Україна

У фіналі “Євробачення-2022” спричинив справжній фурор український гурт Kalush Orchestra.

Колектив виступив на арені PalaOlimpico 12-м та приголомшив глядачів нашумілим треком Stefania.

Але найголовніше що після виступу України у фіналі “Євробачення-2022” користувачі Інтернету почали активно шукати інформацію про “Азовсталь” чим викликали справжній резонанс

“Help Ukraine, Mariupol, help Azovstal right now!“, – звернувся після виступу лідер Kalush Orchestra Олег Псюк зі сцени “Євробачення”.

Саме це звернення може спричинити дискваліфікацію України, адже організатори пісенного конкурсу заборонили подібні заклики, що й передбачено правилами заходу, де прописана заборона на політичні та воєнні заклики.

Водночас користувачі Інтернету почали активно гуглити слово “Azovstal”. Про це свідчать дані Google Trends.

На офіційному YouTube-каналі “Євробачення” відео виступу українського гурту виклали без цензури – із закликом допомогти врятувати Україну, Маріуполь та “Азовсталь”.

Свій номер конкурсанти не змінюють, тому на сцені учасники гурту постали у тих самих вбраннях, що і в першому півфіналі. Зокрема, фронтмен колективу Олег Псюк постав перед глядачами у фірмовій рожевій панамі та у блискучому жилеті.

Спасибо за просмотр!

Під час виступу гурту глядачі у залі аплодували стоячи. Також присутні голосно підспівували нашим виконавцям.

Після номеру соліст гурту Олег Псюк звернувся до світової спільноти: “Будь ласка, допоможіть українському Маріуполю! Допоможіть “Азовсталі” просто зараз!”.

До слова, таким закликом гурт, ймовірно, порушив правила “Євробачення”. Втім, це колектив зробив заради України. А з відео цей момент не вирізали.

Нагадаємо, представники Франції захопили магічним співом та вогняним шоу. Цього року країну з “великої п’ятірки” представили Alvan & Ahez.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Розпочався рeзoнaнc – подивіться, що сталося після того як Kalush у фіналі “Євробачення-2022” сказав те, на що від нього чекала вся Україна