Сильно! Виступ Тимошенко поставив на вуха всю ВР! Дісталось усім! (ВІДЕО)

Боротьба за збереження землі у власності українців триває!

«Батьківщина» внесла 10 проєктів постанов, які мали скасувати голосування за закон про розпродаж земель сільськогосподарського призначення.

Наша команда використовує кожну можливість для зупинки антинародного плану, який на вимогу міжнародних спекулянтів реалізовує нинішній президент.

Влада даремно думає, що введенням в дію цього ганебного закону реалізує свою аферу.

Щойно глава держави підпише ухвалений всупереч волі людей та нормам регламенту закон – ми оскаржимо його в Конституційному суді! Ми доведемо його неконституційність!

А коли Володимир Зеленський повернеться у свій «95 квартал», ми проведемо всеукраїнський референдум і запровадимо земельний устрій, який зробить Україну провідною аграрною державою!

Ми зможемо кредитувати МВФ, а не запозичувати копійки, які роблять нас жебраками та банкрутами!

«Батьківщина» не відступить! Слава Україні!

Боротьба за збереження землі у власності українців триває!«Батьківщина» внесла 10 проєктів постанов, які мали скасувати голосування за закон про розпродаж земель сільськогосподарського призначення.Наша команда використовує кожну можливість для зупинки антинародного плану, який на вимогу міжнародних спекулянтів реалізовує нинішній президент. Влада даремно думає, що введенням в дію цього ганебного закону реалізує свою аферу. Щойно глава держави підпише ухвалений всупереч волі людей та нормам регламенту закон – ми оскаржимо його в Конституційному суді! Ми доведемо його неконституційність! А коли Володимир Зеленський повернеться у свій «95 квартал», ми проведемо всеукраїнський референдум і запровадимо земельний устрій, який зробить Україну провідною аграрною державою!Ми зможемо кредитувати МВФ, а не запозичувати копійки, які роблять нас жебраками та банкрутами!«Батьківщина» не відступить! Слава Україні!

Gepostet von Юлія Тимошенко am Montag, 13. April 2020

Наживо. У Верховній Раді

Gepostet von Юлія Тимошенко am Montag, 13. April 2020

Юлія Тимошенко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Сильно! Виступ Тимошенко поставив на вуха всю ВР! Дісталось усім! (ВІДЕО)