Такої паніки в москвичів ще не було, відразу в двох місцях “прилетіло” по столиці РФ – Москва палає. Відео

В Кремлі так підгарає, що аж вогонь іде… А якщо серйозно, що Москва знову горить. Стались відразу дві масштабні пожежі.

У Москві спалахнула будівля медичного центру, який знаходиться заході російської столиці. В мережі появилось багато відеороликів інциденту.

Про пожежу у медичнму центрі, який, який до речі ще тільки будується, підтвердило міністерство з надзвичайних ситуацій РФ.

Крім того на вулиці Кустанайській, що на півдні Москви, за одну ніч на площі 40 кв.м згоріло сім автомобілів. Причина пожежі поки невідома. Даний факт теж зафіксовано на відео. До слова поруч із місцем пожежі розташована найбільша медична клініка РФ, Федеральний науково-клінічний центр ФМБА Росії.

За дивним збігом обставин у Мосткі за відносно короткий час трапилось ряд масштабних пожеж, і як наслідок полізла паніка та слухи про диверсантів.

Зокрема, 20 квітня горів підвал фестивального майданчика біля мерії міста. А вже 22 квітня загорівся цілий квартал у місті Корольов. 25 квітня на кільцевій російської столиці згорів величезний торговий центр.

Людські сльози нікуди не зникають.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Такої паніки в москвичів ще не було, відразу в двох місцях “прилетіло” по столиці РФ – Москва палає. Відео