Кремль oскaженiв і вже заявив, що зробить якщо не відпустять Медведчука

Медведчука затримали напередодні увечері.

Експрезидент Росії, а нині заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв відреагував на затримання кума Путіна Віктора Медведчука, погрожуючи українській владі.

Про це він написав у Telegram-каналі.

Медведєв обізвав “виродками” окремих представників української влади, які “хочуть вибити” свідчення з Віктора Медведчука, засудити його, а потім обміняти на полонених. Російський чиновник погрожував їм, заявивши, що радить “уважно озиратися” і “міцно замикати двері”.

“Окремі виродки, які називають себе “українською владою”, повідомляють, що хочуть вибити свідчення з Віктора Медведчука, потім швидко і справедливо засудити його, а потім обміняти на полонених. Цим діячам варто уважно озиратися на всі боки і міцно замикати двері на ніч, щоб самим не опинитися в числі осіб, що обмінюються”, – написав він.

До слова, увечері 12 квітня президент України Володимир Зеленський повідомив про затримання кума Путіна, нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Згодом Зеленський запропонував Росії обміняти Медведчука на полонених українців.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кремль oскaженiв і вже заявив, що зробить якщо не відпустять Медведчука