Мaсoвo тiкaють в пaнiцi! ЗСУ повністю poзгрoмuлu oкупaнтiв під Хаpковом. Купа paшuсtів здалuся в пoлoн ФОТО

Воїни 92-ї механізованої бригади Збройних Сил України та добровольчі загони під Харковом розгромили дві батальйонні тактичні групи 138-ї мотострілецької бригади та зведену батальйонну тактичну групу 59-го танкового полку ЗС РФ. Захоплено їхні штаби та вся документація.

Про це повідомив український журналіст, головний редактор видання “Цензор.нет” Юрій Бутусов. За його словами, понад 60 військовослужбовців цих частин здалися в полон

Як зазначив журналіст, у розпорядженні українських захисників опинилися штаби зазначених частин, вся штабна документація, карти, списки особового складу, машини управління, повні комплекси зв’язку, ключі, а також начальник артилерії та начальник зв’язку 59 полку.

“Дуже смішна деталь – написали рапорт у штабі, що їхні документи та карта згоріли внаслідок прямого влучення міни до бліндажу. Насправді документи кинули, тікали в паніці, навіть кинули рапорт про знищення робочої карти”, – уточнив Бутусов.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мaсoвo тiкaють в пaнiцi! ЗСУ повністю poзгрoмuлu oкупaнтiв під Хаpковом. Купа paшuсtів здалuся в пoлoн ФОТО