НАТО, закрийте небо! Звернення міністра оброни: нова терористична атака росіян. Єднаймося проти ворога!

Олексій Резніков, міністр оборони України, після обстрілу окупантами Міжнародного центру з підтримки миру та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в Яворівському районі Львівської області, закликав НАТО закрити небо над Україною. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Росія атакувала Міжнародний центр з підтримки миру та безпеки біля Львова. Тут працюють іноземні інструктори. Інформація про постраждалих уточнюється. Це нова терористична атака на мир та безпеку поблизу кордону ЄС-НАТО. Потрібно вжити заходів, щоб зупинити це. Закрийте небо! – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 13 березня загарбницькі війська російської федерації здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (більш відомий як Яворівський військовий полігон) на Львівщині. За оновленою інформацією, стало відомо, що через бомбардування загинуло 9 людей, ще 57 отримали травми. Зараз на місці подій гасять пожежу та розбирають завали.

Про це під час свого брифінгу заявив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Після обстрілу Яворівського полігону рятувальники розбирають завали та гасять пожежу. Ймовірно, жертв може бути більше. Постраждали не лише військові, але й цивільне населення, – зазначає голова ОВА.

Мер Львова Андрій Садовий також звернувся до країн НАТО, та зауважив, що війна ближче, ніж їм здається.

Джо Байден, Єнс Столтенберг, ви розумієте, що війна ближче ніж ви собі уявляєте? Росія вже на вашому кордоні, – зазначив мер.

Він вкотре закликав Альянс зробити небо над Україною безпечним, оскільки “вже зовсім скоро ця війна може втратити приставку російсько-української”.

У вас є винищувачі, які можуть захистити наше небо. І коли я кажу “наше” то маю на увазі не лише українське, – наголосив Садовий.

Нагадаємо, що Яворівський полігон знаходиться за 20 км від кордону з Польщею. Польща – одна з країн НАТО. Очікуємо на негайну реакцію Альянсу.

Джерело:korupciya.com

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

НАТО, закрийте небо! Звернення міністра оброни: нова терористична атака росіян. Єднаймося проти ворога!