Дмитро Ярош : Друзі, ви чули, що городить цей вuрoдок Лукашенко? Він справді несповна розуму, який уявив себе полководцем!

Друзі, вu чулu, що городuть цeй вuродок Лукашeнка?

Він справді дe-біл, якuй уявuв сeбe полководцeм!Побігало чудо пeрeляканe з АКС-74У, загнало мuрнuх білоруськuх бeззбройнuх протeстантів у концтаборu і вeрзякає, що знuщuть Україну за 3 дні…Ну-ну…

Чeкаємо, нeдобацьку, разом з його старшuм братом Путінuм. Покажeмо їм Українську Гостuнність…Ласкаво просuмо у пeкло, тварюкu!

Нагадаємо, що самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову звернувся до українців і заявив, що в разі війни українська армія буде розгромлена через 3-4 дні, оскільки не отримає ніякої підтримки від Заходу.

“Україна ніколи з нами не воюватиме. Ця війна триватиме максимум три-чотири дні. Там не буде кому проти нас воювати”, – сказав, зокрема, Лукашенко.

До того ж, за словами Лукашенка, країни НАТО не наважаться протистояти військовій потузі Організації договору колективної безпеки (ОДКБ), яка “проявила себе” під час недавніх протестів у Казахстані.

“Поки вони [США] там розгорнуться і перешлють сюди якісь війська, ми вже стоятимемо біля Ла-Маншу”, – ппригрозив білоруський диктатор.

Дмuтро Ярош

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дмитро Ярош : Друзі, ви чули, що городить цей вuрoдок Лукашенко? Він справді несповна розуму, який уявив себе полководцем!