Щoйно! Гоpдон записав теpмінове звеpнення після того як обстpiляли pедакцію видання «Гоpдон» ВІДЕО

Засновник інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитро Гордон повідомив в опублікованому в YouTube відеозверненні, що сьогодні у Києві обстріляли редакцію видання «ГОРДОН». Офіс розташований на вулиці Щекавицькій. Співробітники видання виявили слід від кулі на одному з вікон офісу, після чого викликали поліцію. Журналіст пов’язав те, що сталося, зі своєю професійною діяльністю.

«Друзі, говорити правду у країні, де за свободу слова потрібно щодня боротися, дуже непросто. Але я це роблю, постійно кажу те, що думаю, і кажу правду. Як бачимо, це багатьом, напевно, не подобається», – сказав Гордон.

Він висловив переконання, що злочин буде розкрито, «оскільки тут скрізь камери».

«Окрім того, як мені повідомили мої джерела у СБУ, тут навпроти розташований гуртожиток СБУ, в якому встановлено спеціальний пост у межах НСРД (негласні слідчі (розшукові) дії). – «ГОРДОН») стосовно мене, звідки повністю записують усе, що відбувається тут, перед входом [в офіс видання «ГОРДОН»].

Тому я абсолютно впевнений, що СБУ у співдружності з МВС дасть відповідь на запитання, хто стріляв по вікнах інтернет-видання «ГОРДОН», кому стоїть поперек горла свобода слова та боротьба за свободу слова в Україні», – сказав Гордон.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щoйно! Гоpдон записав теpмінове звеpнення після того як обстpiляли pедакцію видання «Гоpдон» ВІДЕО