Кінeць близeнько? «Щyрi бiжать із корабля. І пеpшими побігли ті у кого чуйка краща» — Береза

Бобик тю-тю. А як дихав, як дихав… Але якщо серйозно, то щури біжать із корабля. І першими побігли ті, у кого чуйка краща. Цікаво, коли Тухлий Лещ втече? Судячи з його любові до бабла, він буде останнім.))

Чекаємо від Люсі постів зі словами «А цар то не справжній!».))) — саме так прокоментував новину про звільнення Олексія Арестовича Borislav Bereza

А ось і сама новина. Арестович звільнився з посади радника Єрмака та спікера делегації України в ТКГ. Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника голови Офісу Президента. Також політик покинув посаду спікера делегації України в ТКГ щодо Донбасу.

Відповідну інформацію Олексій Арестович оприлюднив у коментарі виданню. Це трапилось 17 січня.

Арестович звільнився з посади радника Єрмака та спікера делегації України в ТКГ. Інформацію про звільнення з посади озвучив сам політик. Він також додав, що звільнився за власним бажанням. Ба більше, на наступній зустрічі в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу він не буде присутній.

Ба більше, політик заявив, що наразі:

«інформація поки неофіційна»; звільнився з посад через «особисті причини».

До речі, політик обіймав посаду позаштатного радника Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони з 1 грудня 2020 року. Окрім того, політик був спікером української делегації у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу з 28 жовтня 2020 року.

Що відомо про Олексія Арестовича: коротко

Олексій Арестович перед тим, як стати позаштатним радником глави Офісу Президента та спікером української делегації в ТКГ, був військовим оглядачем, експертом та блогером. Також організовував благодійний фонд для надання психологічної підтримки військовим у зоні АТО.

Ба більше, політик працював актором, зізнався у брехні й роботі пропагандистом у 2017 році.

Під час роботи спікером ТКГ та позаштатним радником Андрія Єрмака часто коментував події пресі. Зокрема 31 грудня 2021 року заявив, що у січні Україні загрожує небезпека зі сторони Росії. На його думку, Арестович припустив, що Кремль міг би наступати у лютому 2022 року.

Окрім того, 14 січня 2022 року політик дав інтерв’ю програмі «Романенко. Беседы». У ньому заявив, що нібито влада «забюрократизувалася». Зокрема сказав, що нібито: «Ми мали бути веселими, драйвовими хлопцями, які за народ, помстяться олігархам, реформують країну і створять стрибок для наступного стрибка. Де це все?».

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кінeць близeнько? «Щyрi бiжать із корабля. І пеpшими побігли ті у кого чуйка краща» — Береза