“Відправили окупантів на концерт до Кобзона” Наш ракетний комплекс “Стугна-П” знищив ворожий “Урал” : потужне відео

У мережі опублікували відео, як за допомогою українського ракетного комплексу “Стугна-П” вдалося знищити вантажівку окупантів “Урал”. Постріл здійснили з дистанції 5600 метрів.

Відповідне відео на своїй сторінці опублікував блогер та військовий експерт Серж Марко. Він зауважив, що відео – старе та, звичайно ж, постановне.

Оператору не треба перебувати біля установки і вести ракету в зоні ураження танком, як у Фагота. Він це може робити в укріпленому бліндажі, попиваючи каву під жарти товаришів по службі,– наголосив експерт.

Марко зауважив, що коли Росія все-таки вирішить викотити своє залізо, зустріч буде феєричною.

Знищення вантажівки “Урал”: дивіться відео

Актуально! Пресслужба ООС повідомила, що у вівторок, 21 грудня, українські захисники виявили та ліквідували ворожий безпілотник типу “Квадро”.

Українські спецслужби знищили танковий підрозділ Росії

  • Розвідник, полковник запасу Збройних сил України Роман Червінський розповів, що у 2018 році українські спецслужби ліквідували російський танковий підрозділ.
  • Щоб це реалізувати, знайшли людину, яка замінувала 10 танків та підірвала їх.
  • Серед них був експериментальний російський танк Т-72, який окупанти хотіли перевірити у бою.

Допис Serg Marco:

Не Джавелінами єдиними.Знайомтесь – “Стугна-П”.Вірніше, на відео два об’єкти варті уваги, “Стугна-П” і “Урал” забезпечення.На окрему повагу заслуговує дистанція між ними, а це все ж таки 5600 метрів.Тому коли РФ все ж таки вирішить викотити своє залізо на горизонт – зустріч його буде феєрична.Так, оператору не треба перебувати біля установки і вести ракету в зоні поразки танком, як у Фагота. Він це може робити в укріпленому бліндажі, попиваючи каву під жарти товаришів по службі.U.P.D. Відео старе і, звичайно ж, постановочне.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Відправили окупантів на концерт до Кобзона” Наш ракетний комплекс “Стугна-П” знищив ворожий “Урал” : потужне відео