Вакарчук: Почитайте комюніке, яке оприлюднили після зустрічі в Парижі. Там чорним по білому написано

Верховна рада України заклала вибухівку, яка може здетонувати в будь-який момент.

Ухвалення закону про особливий статус – це амністія бойовиків та терористів, це особливий статус окремого регіону, це загони місцевої міліції і російська мова офіційна.

Фактично – це федералізація країни, як перший крок до її знищення Путіним. І в казочки про те, що він «технічний» не можна вірити.

Хто вірить – почитайте комюніке, яке оприлюднили після зустрічі в Парижі. Там чорним по білому написано: імплементація «Формули Штайнмаєра», проти якої люди вийшли на вулиці.

Для чого нам цей закон? Жодні санкції до нього не прив’язані – депутатам варто навчитися читати юридичні документи, а не публічні заяви. Лише в одному документі в США згадують мінські угоди, але прив’язують їх до виконання Росією – не нами!

Ми не просто голосували проти.

Ми вже кілька місяців працюємо над альтернативним планом. Це складна робота, привідкрию лише частину її.

Ми будемо наполягати, щоб в плані деокупації Криму та Донбасу першим кроком має бути повне та всеохопне припинення бойових дій. Саме бойових дій, не просто припинення вогню.

Ми маємо зупинити обстріли, створити демілітаризовану зону.

Росія має показати, що готова зупинити обстріли – і тільки тоді говорити про якесь політичне рішення.

Я закликаю усі парламентські сили не йти шляхом, який придумали в Кремлі, а об’єднатися, щоб Україна почала власну гру.

Чи не для цього прийшли нові люди та нові політики в Раду? Тільки з нашим спільним планом ми зможемо захистити суверенітет країни.

Святослав Вакарчук

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вакарчук: Почитайте комюніке, яке оприлюднили після зустрічі в Парижі. Там чорним по білому написано