«Ти офiгiєш…» Тепер про це дізнаються усі! Богдан розпoвів чому Зеленський звільнив Авакова

На репліку, що Аваков називав міністрів дурнями, Андрій Богдан відповів: Ой, боже! А що тут не так? Колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив в інтерв’ю Дмитрові Гордону, що звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова було пов’язане з народним депутатом від «Слуги народу» Євгенієм Брагарем.

Говорячи про звільнення Авакова, Богдан спочатку попросив Гордона висловитись, чому, на його думку, міністра попросили піти у відставку.

«Занадто розумним був, мав свою думку, називав багатьох міністрів дурнями просто на засіданні», – припустив журналіст.

«І що? «Називав міністрів дурнями». Ой, боже! А що тут не так?», – відреагував Богдан.

«Президенту набридла занадто розумна людина поруч», – продовжив Гордон.

«Та де він поруч?! Він його просто не приймав останнім часом, – сказав Богдан. – Ти офігієш від розуміння, чому він його звільнив. Знаєш, є народний депутат Євгеній Брагар? Євгеній Брагар – це син якоїсь жінки, яка дуже близька до Володимира Олександровича. Чи няня його дітей, чи… Тобто людина, яка довгу історію пройшла з ним. Він її дуже цінує. Дуже».

Богдан нагадав, що в липні 2021 року Брагаря зупинили поліцейські нібито «за пиятику».

«Я не знаю, пив він, не пив… Але для Володимира Олександровича це була червона ганчірка», – сказав колишній керівник Офісу президента.

Раніше Аваков зізнався, що його просили не чіпати п’яних «слуг» за кермом.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Ти офiгiєш…» Тепер про це дізнаються усі! Богдан розпoвів чому Зеленський звільнив Авакова