Чому про це усі мовчать?! Окрім 1000 грн за вакцuнацію українці мають змогу оформити ще 8 000 через «Дію»: як це зробити?

Більшість українців уже чули, що можуть отримати 1000 грн, якщо отримають дві дози вaкцини. Гроші нараховуються через програму “Дія”, але можуть бути витрачені лише на обмежений перелік послуг. Отже, люди зможуть купити абонементи до спортзалу або фітнесу, квитків у кінотеатр або театр, та квитків на поїзд/літак для подорожей. Щоправда, навряд чи за 1000 гривень вдасться далеко заїхати або тим більше долетіти, проте — це краще ніж зовсім нічого.

І ось стало відомо, що у грудні українці можуть отримати ще одну суму, а саме 8 000 грн. Про кого мова? Йдеться про фізичних осіб підприємців, які не змогли отримати ці гроші раніше.

До 15 грудня українці можуть повторно подати документи для того, щоб отримати 8 000 грн., які ще раніше обіцяла держава. Йдеться про фізичних осіб-підприємців, які надали недостовірну інформацію про свій банківський рахунок та не змогли отримати одноразову допомогу.

На цю допомогу можуть претендувати не лише ФОП, а й наймані працівники зі сфери роздрібної торгівлі. Все, що займаються продажем автомобілів і мотоциклів.

1000 за вакцинацію отримають не всі. Вірніше, отримають тисячу все, але використати зможе не кожен. Справа в тому, що віртуальні гроші діятимуть лише 4 місяці, і деякі банально не встигнуть їх витратити, адже перелік товарів та послуг, які можна купити, дуже обмежений.

Ну і ще одна складність – відсутність програми “Дія” та сучасного смартфону, у багатьох українців. Як мінімум 50% пенсіонерів не мають жодного, ні іншого.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чому про це усі мовчать?! Окрім 1000 грн за вакцuнацію українці мають змогу оформити ще 8 000 через «Дію»: як це зробити?