У ветeрана рейдери хочуть «вiджати» єдине житло він прoсить про рoзголос та допoмогу ВІДЕО

Шановні побратими та посестри! Друзі, колеги та просто небайдужі люди. Мені від батька по заповіту залишилась кімната на Березняках, це кімната в трьох кімнатній квартирі 25/100 яка приватизована та має окремий особовий рахунок. Я вступив в права власності в 2016-у році та прописався як власник і це стало моїм основним єдиним житлом.

На початку 2019-го року було прийняте рішення перевести цю житлову площу у власність дружини, щоб і вона прописалася, так як виникали складнощі з сусідами (власниками іншої частини житлової площі) без їх дозволу я не міг прописати дружину.

Я дарую свою частину дружині і вона на правах власника прописується.

Ця кімната — підкреслюю є єдиним основним нашим житлом, іншого не маємо! Сусіди захотіли продати свою частину площі (згідно закону вони запропонували придбати мені) але я не мав такої можливості.

21.11.2021 приходить людина де я мешкаю з дружиною постійно і представляється новим власником, а потім повідомляє, що кімната в які ми мешкаємо продана на електронних торгах….

Як ми дізналися на дружині висить борг близько 200000 тисяч гривень… Цей борг виник від першого чоловіка моєї дружини більше 12 років тому коли вони брали кредит з колишнім, та дружина виступала гарантом.

Перший чоловік дружини громадянин Росії і давно не проживає на території України.

За весь цей час ні єдиного повідомлення про борги, ні повідомлення про погашення не надходило, тим паче про проведення якихось електронних торгів. Нами відразу було подано заяву до поліції, та почали шукати юридичну та правову підтримку.

Як пояснив наш адвокат: Він не може найти ніяких результатів торгів по наші кімнаті (зробив запит до системи Сетам).

Сторона махінаторів знайшли приватного виконавця який наклав арешт на майно і продали нашу кімнату за копійки.

Ми з дружиною вже подали до суду про скасування рішення про відчуження майна. Адвокат нам повідомив — це дуже продумана схема через дірки в законодавстві і ці люди спеціалізуються на цьому.

Мені вже погрожували та тисли психологічно.

Дана ситуація повинна бути подана розголосу і тоді є шанс зберегти майно моєї родини!

Прошу включитися та допомогти. Нижче додаючи фото рейдера та шахрая.

Alex Drexler

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У ветeрана рейдери хочуть «вiджати» єдине житло він прoсить про рoзголос та допoмогу ВІДЕО