Українка не витримала! Ось чого катастрофічно не вистачає у нашому суспільстві. Ось чому ми досі волочимося у хвості розвинених країн

Гідність — це те, чого катастрофічно не вистачає у нашому суспільстві. Відсутність Гідності у переважної більшості населення України є причиною того, що ми все ще волочимося у хвості когорти розвинених країн, а може й не волочимося, а тупцюємося на місці.

Гідність — це повага до себе, це те, що ніколи не дозволить людині обрати щось гірше для себе, адже усвідомлення того, що «я гідний, гідна найкращого» домінує у свідомості. Це те, що ніколи не дозволить жити погано, коли можна жити краще.

Гідність не дозволить прогнутися перед гнобителем і плазувати перед ним, паплюжити своє на догоду ворогові. У Гідних Людей не буває синдрому «какаяразніца» і комплексу меншовартості. Гідна Людина зробить все, щоб знищити свого ворога і назавжди викине зі свого життя все, що з ним пов’язано.

Гідність ніколи не дозволить зганьбити власних Героїв і підносити на вищі щаблі влади злодіїв, блазнів, недоумків та відвертих ворогів і, тим паче, виправдовувати їх та їхні дії.

Гідність ніколи не вживається з рабською психологією, тому це риса вільних і самодостатніх людей. Немає Свободи без Гідності і немає суспільного розвитку та достатку без Гідності та Свободи.

Вітаю всіх нас з Днем Гідності та Свободи💛💙 і бажаю, щоб ці риси домінували у нашому суспільстві, тільки тоді ми станемо Народом і досягнемо всього, чого бажаємо.

Світлана Кушніренко

ВАЖЛИВО! Думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українка не витримала! Ось чого катастрофічно не вистачає у нашому суспільстві. Ось чому ми досі волочимося у хвості розвинених країн