Укpaїнка звернyлась до людей: Рік тому ми з дітьми перехворіли цим розрeклaмованим віpyсом…

Рік тому ми з дітьми в дуже легкій формі перехворіли цим розрекламованим віpyсом — пропадав лише нюх і смак, була незначна втома на тиждень. Цьогоріч антитіла перед поїздкою закордон я перевірила і вони були на високому рівні.

Подруга доньки, з якою вони мало не з одного горнятка п’ють, захворіла на ковід зараз і ми б мали також по ідеї захворіти усі, але включився імунітет, як видно з аналізів, та ми навіть не відчули цього.

Минулої суботи я пройшла щеплення Джонсоном, адже нікуди закордоном я потрапити не можу: ані в клініку, ані в театр та ін. Хоча вірусологи не бачать необхідності у цьому тим, хто перехворів. Та справа ще й у тому, що поки усі 7 млрд. населення Землі не прищеплять, або не перехворіють, вірус не ослабне і не уникнути смертей +-250млн. осіб.

А тепер, увага запитання:

Панове, а напишіть про свій досвід щеплення, або як тепер кажуть, вакцинації від кoвід-19. Дуже важливі відчуття і наслідки, якщо були алергічні реакції, а також ваших дітей. Адже рекомендовано і дітей щепити.

Якою вакциною і чому саме нею?

А також мені цікаво, чому ви це зробили, з яких мотивів? 🌺🌺🌺Усім щиро дякую за відповіді!

Зичу бути здоровими і самостійними!

Nica Nicaleo

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Укpaїнка звернyлась до людей: Рік тому ми з дітьми перехворіли цим розрeклaмованим віpyсом…