Жахи в дитсадку на Полтавщині! Вихователі в дитсадку зв’язали 4-річну дівчинку і заклеїли їй р0т

Олександр Біленький, голова Полтавської облради, попросив поліцію перевірити інформацію щодо можливого знущання над дитиною, яка плакала під час тихої години

Голова Полтавської облради на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив про факт знущання над дитиною:

— Мене повідомили про випадок знущання над дитиною, який трапився у Диканській громаді!

Під час тихої години, 4-річній дівчинці, аби вона не плакала, вихователі скотчем замотали руки та ноги, а потім ще й заклеїли рот. Звертаюсь до керівництва ГУ Національної поліції у Полтавській області щодо перевірки фактів та обставин цієї надзвичайної події!

Я не вказую назву населеного пункту, а ні прізвища працівників і, звісно, дитини. Зрештою, усі обставини повинні бути з’ясовані та підтверджені, або спростовані.

Не хочу, щоб дана історія замовчувалася, як це відбувалося неодноразово в інших випадках.

Наразі у ГУНП у Полтавській області прокоментували, що вивчать це повідомлення і за необхідності належним чином відреагують.

За нашою інформацією, випадок стався у Стасях. Повідомлення написала сестра 4-річної дівчинки. Вона вказала імена сестри та двох виховательок. Однак до перевірки фактів ми не будемо оприлюднювати їх.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Жахи в дитсадку на Полтавщині! Вихователі в дитсадку зв’язали 4-річну дівчинку і заклеїли їй р0т