Українка не витримала: «Це крuк дyші! З вами роблять те саме, що і перед вuборами…»

Крик душі.

Це ті ж самі відчуття, як тоді, коли ти приводиш до друзів приятеля/приятельку.

У відповідь на фразу господарів: «Почувайтеся, як вдома», — перше що приятель/приятелька робить, це іде взутий/взута з немитими руками до холодильника і прямо руками їсть те, що йому/їй більше подобається: збирає прикраси з торта, знімає хрумку скоринку з курки, витягує з салату оливки.

Потім, так і не роззувшись, і не помивши руки, приятель/приятелька іде у спальню друзів, лягає в ліжко, голосно вмикає телевізор і релаксує.

Інші гості дивляться на вас і на нього/неї здивовано. Ба більше, навіть сусіди прийшли подивитися, звідки у вас, таких нормальних, нині такий галас. (Так зараз дивляться на нас інші країни. А ольгінські тролі регочуть – у них вийшло посіяти тут хаос. Уявляєте, як це їх тішить?)

Як це пояснити? Демократією?

Але демократія – це тоді, коли у всіх є права і обов’язки. Демократія, це не лише права, раптом ви ще не зрозуміли. Це ще й обов’язок не порушувати права інших.

Чому ви не вакцинуючись порушуєте права інших?

1) Вірогідність, що ви захворієте більша (на 100-51=49 відсотків, як мінімум (на 51% від зараження захищає кор0навак, у інших вакцин цей показник значно більший, і всі максимально захищають від важкої форми хвороби. Огляд дам у першому коментарі)

2) Вірогідність, що ви захворієте тяжко і потрапите в лікарню більша (ті ж самі 49%)

3) Вірогідність, що ви спричините колапс медичної системи більша на 49%.

4) Вірогідність, що ви станете носієм вірусу більша (на ті ж 49%)

5) Вірогідність, що через це люди помиратимуть не лише від ковіду, а й від інших, набагато простіших захворювань, бо медицина буде безсила їм допомогти – вона вас лікує в цей час – більша.

Тепер поясню, чому мені за вас соромно.

Бо з вами роблять те саме, що і перед виборами: ольгінські тролі розповсюджують дезінформацію, а ви знову її споживаєте. При цьому у заліссі вакциновано 30%. Більше ніж у нас вдвічі.

І складається враження, що ви не здібні до навчання і не здатні робити висновки зі свого життєвого досвіду. І хочеться плакати від безсилля, бо пояснити вам нічого не можна: ви ж такі дорослі і мудрі, навіть коли робите дурню. От тільки відповідати за вашу дурню чомусь доводиться всім.

Для себе я спеціально брала кор0навак, бо це найлегша з вакцин. Так, я боялася, що буде реакція. І убезпечила себе, як могла. Це вакцина по старій рецептурі (як ті, котрі ми з вами отримували в дитинстві). Вона має менше гарантій і визнається не всіма країнами. Але переноситься найлегше. Для мене був важливий саме цей чинник.

*Тих, у кого протипоказання, цей допис не стосується взагалі. Більше того, я вважаю, що якраз ваші права в даному випадку порушуються найбільше: якби 70% населення були вакциновані, ви були б у більшій безпеці, ніж зараз. І вам у цій ситуації найгірше: ті, хто вакцинувалися, зменшують свої ризики, а вам цей спосіб недоступний.

Еммм… від коментарів відпишуся, щоб не бачити.

Коментуйте як хочете.

Тільки не повбивайтеся.

Єдине попередження: найбільш агресивних заблокую. Це мій двір. І я тут газдиня. І не люблю, коли брудно. Точка зору — це одне. Ображати інших — це не точка зору.

Тож шануйтеся

Лілія Батюк-Нечипоренко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українка не витримала: «Це крuк дyші! З вами роблять те саме, що і перед вuборами…»