Мeнe звaти lннa, в цьому тaксi зaгuнyлa мoя мaмa – працівниця « 0хмaдuт»! Я прошу всіх небайдужих, не залишати мене на одинці в цей страшний час і допомогти

В TAXI Bolt загинула моя мама – працівниця « Охмадит»Мене звати Інна, я зараз звертаюся до всіх небайдужих, і прошу допомоги не залишати мене на одинці в цей страшний час, який трапилася зі мною та моєю сім’ю.

Будь ласка поширте моє повідомлення і попрохайте ваших друзів, щоб вони також пошити , на цю хвилину Ви зараз моя надія, тільки Ви можете допомогти мені.

Я шукаю свідків, які бачили та були на місці автокатастрофи, яка сталася на Повітрофлотському проспекті о 6:20 з автомобілем Renault Taxi Bolt де загинула моя мама.

Будь ласка, я Вас дуже благаю зв’яжіться зі мною. Мій телефон 067 114-77-16 ( донька загиблої Інна ).

26.03 моя мама працівниця Національної дитячої спеціалізованої лікарні « Охмадит» де вона працювала у відділення інтенсивної та еферентної терапії хронічних інтоксикацій загинула в автокатастфорі, вона їхала на роботу щоб виконувати свої службові зобов’язання.

Увага! Я не виду збір коштів, і від мого імені також ніхто не веде!

Инна Корченкова

На изображении может находиться: автомобиль и на улицеНа изображении может находиться: автомобиль и на улицеНа изображении может находиться: автомобиль и на улице

 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мeнe звaти lннa, в цьому тaксi зaгuнyлa мoя мaмa – працівниця « 0хмaдuт»! Я прошу всіх небайдужих, не залишати мене на одинці в цей страшний час і допомогти