ЗМІ: “До алкоголю додали наркоту”, – перед смертю Поляков випивав з кримінальним авторитетом

Поляков напередодні випивав з кримінальним авторитетом, ресторан якого раніше ставав місцем злочину.

Журналіст “Громадського” Олексій Братущак публікує невідомі раніше подробиці обставин навколо смерті депутата Антона Полякова. Напередодні він випивав з кримінальним авторитетом, ресторан якого раніше ставав місцем злочину.

Про це Братущак написав на своїй сторінці в соціальній мережі facebook, коментуючи маніпуляції, які почали поширювати окремі політики та політичні оглядачі. Так, журналісти і політичні експерти телеканалу “Прямий” (Тарас Березовиця і Борислав Береза) почали активно натякати на зв’язок смерті Полякова з критикою команди президента Володимира Зеленського та фракції “Слуга народу”.

Фейки і маніпуляції змусили Братущака розповісти про невідомі подробиці життя Полякова.

” Не писав би про це, якби не маніпуляції на смерті Полякова. Поляков помер, а іншому депутату Скороход стало погано. Як це пов’язано? Перше. Вони, Поляков і Скороход, жили разом. Нещодавно розійшлися. Через побутове.

Друге. У Скороход є якийсь помічник – Джамбулата Руслан Адамович. Сьогодні його допитують. Допитують у справі Полякова.

Чому Джамбулатову? Тому що вчора він разом з Поляковим, скажімо так, випивав. Це дуже м’яко кажучи. Ну а потім Поляков помер, його не змогли відкачати ні поліцейські, ні лікарі. Головне питання: що сталося між бухачом і смертю? Одна з версій: до алкоголю додали наркоту.

Ну і ще. Цей Джамбулата дуже відома людина. Як кажуть, “відомий у вузьких колах”.

Не чули? Дивно. Він був в санкційних списках РНБО за травень цього року. Ну той, що про “злодіїв в законі”. Разом зі своїм братом Рустамом. Останнього називають “королем конфіскату”.

А, і ще. Минулого літа в Києві стався інцидент. У ресторані братів на території НСК “Олімпійський” сталася стрілянина. На місце події прибула поліція. Але потерпілого не знайшла. Побачила тільки накритий на трьох осіб стіл, ну і кров, і зброю, з якої стріляли. Незадовго до приїзду поліції потерпілого вивезли на автомобілі. Прямо з ресторану. І вже в іншому місці потерпілого з вогневими пораненнями підібрала швидка. По суті тоді в ресторані була “стрілка”.

Ще раз. Не писав би все це, якби окремі політики і окололополітики не почали розповідати, що ось вчора Поляков заявляв про гроші для “слуг” за голосування. Огидно бачити, як деякі виродки маніпулюють на смерті людини “, – зазначив журналіст.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ЗМІ: “До алкоголю додали наркоту”, – перед смертю Поляков випивав з кримінальним авторитетом