“Ви отримаєте по пиці! Я зараз хочу повідомити сенсаційну новину..”: Петро Порошенко виступив з гучною заявою на трибуні ВРУ

П’ятий президент України і лідер партій “Європейська солідарність” Петро Порошенко звернувся до парламенту після відкликання Дмитра Разумкова з посади спікера ВРУ. Порошенко зі словами до народу розкритикував чинну владу, та закликав її дотримуватись вимог:

“Не звертаюся до народних депутатів: ні до «лотерейщиків», ні до ігорного бізнесу, які пограбували країну і тявкають зараз. Я звертаюся до Українського народу.

Чому я не звертаюся до депутатів, бо їх немає в залі. Бо в залі менше 226 осіб. Ця тема не цікава їм. Коли треба було знімати Разумкова, як зайчики сиділи. А коли треба попіклуватися за народ… Ви вважаєте що народ так добре живе? Підіть на вулицю, спитайте і ви отримаєте відповідь. Або по пиці отримаєте!

І перша позиція, про яку ми говоримо, – це енергетична криза. Ви в 2020-2021 роках, маючи наші гроші, які ми висудили у «Газпрому» у вигляді 3 мільярдів доларів, їх розтринькали, розікрали. А сьогодні збираєтесь співати байки пенсіонерам, що вони гарно живуть? Не треба було приймати нових законів. Достатньо було виконувати вимоги про індексацію пенсій, у зв’язку з інфляцією, яку ви відтерміновуєте вже два роки.

Я зараз хочу повідомити сенсаційну новину – 2,5 роки Порошенко не президент, а ви не опозиція. Вже треба нести відповідальність перед народом, звітувати перед народом і не створювати парламентську кризу, яку ви зробили сьогодні, не даючи прийняти рішення по армії, економіці, енергетиці і захисту людей.

Ганьба вам, що сьогодні вас в залі нема!”

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Ви отримаєте по пиці! Я зараз хочу повідомити сенсаційну новину..”: Петро Порошенко виступив з гучною заявою на трибуні ВРУ