Леді досконалість: 10 хвилин тому 0лена 3еленська зайшла туди в елегантній сукні з кейпом і підкорила мережу

Олена Зеленська, яка вже з перших днів перебування в США приємно здивувала своїм стилем, продовжує підкорювати мережу.

Так, перша леді показала новий образ від українського дизайнера. Цього разу – лаконічний і максимально жіночний.

“Нарешті! Україномовний аудіогід в США! 1-й аудіогід в нашій мережі заробив у маєтку Джорджа Вашингтона – садибі Маунт-Вернон, де жила сім’я першого президента Сполучених Штатів. Символічно, що в даний час маєток належить спілці жінок, завдяки зусиллям і наполегливості яких його і вдалося зберегти.

Я дуже ціную те, що ми налагоджуємо тісний зв’язок з США саме через історичний контекст і “м’яку силу”, про яку всі зараз так багато чують і говорять. Культурна дипломатія не знає кордонів і меж, це шлях поступових, але дієвих змін через канали, які доступні кожному з нас: історію, культуру, мистецтво.

Дуже рада, що тепер аудіогід працює і в Сполучених Штатах, де кожен українець або той, хто цікавиться нашою мовою, зможе почути історію першого Президента цієї великої країни українською”, – написала Олена.

Для заходу Олена Зеленська вибрала лук лаконічний і стильний, від українського бренду A.M.G. Вона одягла чорну сукню довжиною до середини литок, прикрашену зверху невеликим кейпом, а на талії – тонким коричневим поясом. Доповнили образ кольє, яке гармоніювало з відтінком ременя, а також чорні туфлі-човники.

У мережі лук мав величезний успіх. “Леді, ви досконалість”, “Дуже красива Олена”, “Олена Прекрасна”, – захоплюються фоловери першої леді України.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Леді досконалість: 10 хвилин тому 0лена 3еленська зайшла туди в елегантній сукні з кейпом і підкорила мережу