Я проти поліцейського насилля, але не в цьому випадку! Думаю суспільство підтримає. У нас тут не Балі, — Краснов

І знову теж саме егоїстичне мерзотне невігластво.

130 евакуйованих з Балі забарикодувались в літаку і не хочуть йти на двотижневу обсервацію (готель Козацький на Майдані, кажуть що це «какая-то бесплатная гостиница»).

Ну вибачте, тут у нас не Балі. І п’ятизіркових готелей з басейнами і мохіто для обсервації поки не надаємо. Безкоштовно.

Існує постанова Кабміну про обов’язкову обсервацію всіх, хто прилетів. Ці чомусь відмовляються її виконувати. Мабуть, на Балі літають відпочивати якісь особливі українці, які звикли, що їм можна по життю те, що звичайним не можна.

Це ми, хто на Балі не літає, сидимо 2 тижні вдома, без громадького транспорту і без роботи.

Все для того, щоб не сталось, як в Італії. Там вже більше 10 000 загиблих від коронавірусу.

Ці прилетівші чомусь вважають, що їх це не стосується, що вони своє потенційне зараження можуть розповсюджувати по всій Україні як забажають.

Хоча не всі з тих хто прилетів, так себе поводять. Прилетіло 180 людей, 50 з них вже в Козацькому.

Знаєте, я категорично проти поліцейського насиллля. Бо останні 6 років воно стосується виключно патріотів, на яких олігархи спускають своїх ланцюгових псів.

Але цього разу я — за.

Якщо вони такі принципові і забарикадувались в літаку, то хай відстоюють свої принципи. І відчують на собі те, що не відчували ніколи — як гумова палиця потрапляє по голові та спині.

Просто необхідно вивести кожного з заламаним руками до гори та головою в підлогу.

Суспільство підтримає.

Станіслав Краснов

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я проти поліцейського насилля, але не в цьому випадку! Думаю суспільство підтримає. У нас тут не Балі, — Краснов