Це просто смішно! Сивочолий осоромився: привласнив заслугу Зеленського. «Кримська платформа»-удар по рейтингу. Порошенко все

У Верховній Раді п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив, що «Кримська платформа» почала працювати ще при ньому.

Телеграм-канал Klymenko Time пише, що це звучить як анекдот про «при Порошенко винайшли колесо», але немає, він реально це сказав.

“Як українську армію, з першого дня протистояння російському агресору ми щоденно творили і множили міжнародну коаліцію єдності і солідарності з Україною. І дуже важливо, щоб ми розуміли – про Крим і за Крим ми боролися з початку окупації, з лютого-березня 2014-го року, і до “Кримської платформи” міжнародна коаліція була створена і зараз потребує свого додаткового розвитку на її базі”.

У той же час ТАЄМНИЦІ ДЕПУТАТА стверджують, що саме завдяки Порошенку про окупацію Криму забули на Заході. Порошенко не зміг за 5 років запросити в Україну лідерів країн і створити платформу, де вони почали б предметно розв’язувати питання, а не тільки стрясати повітря.

Відзначимо, що станом на сьогодні в питанні кримсько-татарського народу президент Володимир Зеленський ефективніший, ніж його попередник Петро Порошенко. Таку заяву зробив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров в ексклюзивному коментарі кореспонденту Vesti.ua в понеділок, 23 серпня.

“У питанні кримсько-татарського народу, на сьогоднішній день, однозначно, Зеленський (ефективніше – ред.). Тому що він реально підписав указ про корінні народи в Україні, а це перший крок для вирішення кримськотатарського національного питання. Створення кримськотатарської автономії в Криму без цього кроку було б неможливо “, – сказав він.

Така заява Умерова може серйозно вдарити по Петру Порошенку, оскільки його партія “Європейська солідарність”, складається з великого числа кримських татар.

Телеграм-канал ТАЄМНИЦІ ДЕПУТАТА уточнює, що під час коментаря поруч стояв телеканал «Прямий». Це тотальна зрада для Петьмана. Тут і Джамілев не допоможе. А як розповідав про Крим і Рим, старий клоун. Правда – вона пряма. Що і довів Умеров.

Нагадаємо, за опитуванням соціологічної групи “Рейтинг”, проведеним 23-25 липня 2021 року, президентський антирейтинг очолює 5-тий глава держави Петро Порошенко, за ним – експрем’єрка Юлія Тимошенко.

“Антирейтинг очолює Петро Порошенко: 46% не проголосували б за нього за жодних обставин. 36% не проголосували б за Юлію Тимошенко (ВО “Батьківщина” -ред.), 34% – Юрія Бойка (ОПЗЖ), 29% – Володимира Зеленського (чинний президент України), 26% – Олега Ляшка (Радикальна партія), кожен п’ятий не проголосував б за жодних обставин за Арсенія Яценюка (експрем’єр), Олега Тягнибока (ВО “Свобода”). 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це просто смішно! Сивочолий осоромився: привласнив заслугу Зеленського. «Кримська платформа»-удар по рейтингу. Порошенко все