«Хочу жити, просто жити і бачити рідних». Онкохвора волинянка потребує вашої допомоги

Жителька Нововолинська Тетяна Куценко з 2018 року живе з раком молочної залози 4 стадії. Жінка потребує дороговартісних ліків – таргент «Ібранс», які має приймати пожиттєво, і вкотре просить про допомогу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«У мене рак молочної залози 4 стадії з 2018 року. Веду збір коштів на дороговартісні ліки, ціна в середньому 35000 грн в місяць. Препарат, який стримує розвиток хвороби, – таргет «Ibrance» виробника Pfeizer. Міністерство охорони здоров’я повідомило, що не буде мені особисто закуповувати цей препарат, бо це приведе до соціальної нерівності серед таких хворих, як я, не дивлячись на те, що він мені допомагає і я живу. Вже на сьогодні 33 курс іде. Вірю, що все-таки знайдуться люди і допоможуть мені придбати наступну упаковку ліків, щоб жити, просто жити і бачити рідних! На 34 курс потрібно 35000 грн. Хочу нагадати, по 5 пухлин було в печінці і легенях. Препарат реально допомагає», – звертається Тетяна Куценко.

Реквізити для допомоги: Приватбанк 5168 7574 0887 1814 (Куценко Тетяна Валеріївна)

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Хочу жити, просто жити і бачити рідних». Онкохвора волинянка потребує вашої допомоги